Ammattiosaston hallitusvaalit

18.10.2022

Hei sinä ammattiyhdistystoiminnasta kiinnostunut, lähde ehdolle ja mukaan ammattiosastomme hallitukseen kaudelle 2023-2025!

Tehyläisyys on omien ja yhteisten asioiden hoitamista ja tiedon saantia ammattiin ja työsuhteen ehtoihin liittyvistä kysymyksistä. Lisäksi se on mukavaa yhdessäoloa, harrastamista ja toimintaa! 


Hallituksemme koostuu puheenjohtajasta sekä 10 varsinaisesta jäsenestä ja kymmenestä yleisvarajäsenestäHallitukseen tarvitaan kaikkia ammattiryhmiä ja kattava edustus eri toimipisteistä/osastoilta/työyksiköistä. 
Tehy kouluttaa toimijoitaan monipuolisesti ja tukee tehtävien hoitamisessa sekä alueellisesti että valtakunnallisesti.

Hallitukseen tarvitaan uusia, innokkaita yhteisistä asioista kiinnostuneita tehyläisiä!  Lähde rohkeasti mukaan ehdokkaaksi!

  • Jäsen voi halutessaan tarkistaa oman äänioikeutensa Tehyn asiointipalvelusta kirjautumalla omilla tunnuksillaan asiointipalveluun
  • Mahdolliset oikaisuvaatimukset tulee tehdä 1.11.2022 mennessä ammattiosaston sähköpostiin ao717@tehy.net
  • Ehdokasasettelu 26.10. -  7.11.2022,  allekirjoitetut ehdokasasiakirjat toimitetaan sähköpostiin ao717@tehy.net tai Ulla Myllymäelle sisätautien poliklinikalle
  • Ammattiosaston puheenjohtajan vaali toimitetaan ammattiosaston syyskokouksessa 23.11.2022 etäyhteydellä Teamsissa. Varapuheenjohtaja ja muut ammattiosaston tehtävien haltijat valitaan hallituksen järjestäytymiskokouksessa.

    Vaalilautakunta

 
EHDOKKAAN ASETTAMINEN JA EHDOKASASIAKIRJA

Ehdokas täyttää ja allekirjoittaa ehdokasasiakirjan, jolla hän asettuu ehdolle. Ehdokasasiakirjassa on mainittava ehdokkaan nimi, jäsennumero, työpaikkatiedot ja yhteystiedot.
Jäsen voi asettaa itse itsensä ehdolle, erillistä ehdolle asettajaa ei tarvita.
Ehdokasasiakirjan voi palauttaa paperiversiona tai skannattuna esim. sähköpostin liitteenä, kunhan se on oikein täytetty ja allekirjoitettu
Ehdokasasiakirja tulee toimittaa ma 7.11.2022 mennessä sähköpostiin ao717@tehy.net tai Ulla Myllymäelle poliklinikalle.
Ehdokasasiakirjojen yhdistelmä julkaistaan ammattiosaston verkkosivuilla.